Este tata singur dar nu isi lasa baietelul nicio clipa din brate: „Il imbrac gros si il incalzec la mine in brate” Povestea coplesitoare a acestui barbat

La 37 de ani, Gabriel Dila a devenit tatal unui baietel sanatos. Bucuria i-a fost insa repede umbrita, dupa ce sotia sa a trecut in nefiinta, imediat dupa nasterea bebelusului. Asadar, barbatul si-a luat responsabilitatea de a creste acest copil singur, ceea ce este o decizie de apreciat, judecand dupa numarul considerabil de parinti care isi abandoneaza copiii.

Gabriel isi iubeste insa baietelul si nu vrea nici in ruptul capului sa il abandoneze, desi are o situatie materiala precara.

In ceea ce o priveste pe mama bebelusului Darius Gabriel, o boala foarte grea a lovit-o.  Medicii au diagnosticat-o cu virusul HIV, iar femeia a murit la scurt timp dupa nastere din cauza septicemiei.

„A ţinut ascunsă boala, nu ştiam că are SIDA. Am fost la analize şi eu, şi băiatul şi noi nu suntem bolnavi. Am rămas doar eu cu el, singuri. Nu ştiu încotro s-o apuc. Stau toată ziua cu el, din când în când mă mai ajută mama să pot să mă duc să  muncesc prin sat„, povesteşte Gabriel Dilă, tatăl micuţului.

„Am primit ajutoare de la mai multă lume de la Craiova. Ne-au adus mâncare, lapte praf pentru copil, haine şi multe alte lucruri„, spune tatăl micuţului.

shares